terug naar overzicht

Paasweekeinde vol activiteiten

Trendz & Bubbelz
Zaterdag 1 april 2023 
VANWEGE DE SLECHTE WEERSVERWACHTING IS HET CATWALK-EVENEMEMT TRENDZ & BUBBELZ VERPLAATST NAAR 8 APRIL! OVERIGE ACTIVITEITEN GAAN WEL DOOR.

Op de catwalk ontmoet je de laatste trendz en aan de zijlijn smakelijke bubbelz. De Boschstraat is deze zaterdagmiddag het decor, waar ondernemers uit de binnenstad zich presenteren. Er zijn shows om 13:00 – 14:30 en 16:00 uur

In de stad ontmoet je vanmiddag ook de paashaas. De speciale eieren die hij vandaag uitdeelt zijn van grote waarde. Heb jij het gouden ei? Dan ben jij de winnaar van de grote handgemaakte paashaas ambachtelijk gemaakt door ’t Zoete Huijs.

Koopzondag:
Zondag 2 april 2023

Heb jij gister in de binnenstad de paashaas ontmoet, dan weet jij waarom het de moeite waard is om vandaag om Zaltbommel te bezoeken. De winkels zijn geopend van 13:00 – 17:00 en de ateliers en galeries in de binnenstad zijn geopend voor het kunstrondje. Heb jij vandaag wel zin in een spel, kom dan naar de Binnenstad voor de QeieR-challenge een uitdaging voor alle leeftijden. Voor de jongeren kinderen is er de Paasbingo.

Paasbingo:
Zondag 2 april t/m maandag 10 april 2023

Ben jij een echte speurneus, haal dan je Paasbingo kaart op bij het Zoete Huijs (Boschstraat 24b) en ga op pad. Kun jij alle paaseieren van de bingokaart vinden, ze zijn verstopt in de Binnenstad (in volgende straten: Waterstraat, Boschstraat, Markt en Gamerschestraat) Heb jij Bingo lever dan je kaart in bij het Zoete Huys en ontvang een uniek paasei.

Let op: Wil jij de paasbingo lopen op een moment dat het Zoete Huys niet open is, download dan hier je bingokaart. Wil jij na afloop ook dat unieke paasei ontvangen? Kom dan op een later moment naar het Zoete Huys. Je kunt je Paasbingo kaart inleveren tot en met vr. 14 april.

​​​​​QeieR Challenge:
Zondag 2 april t/m maandag 10 april 2023

Wil jij samen met je familie een challenge spelen en ontdekken wie het gouden ei heeft gestolen?
Dan is de QeieR challenge voor jou een must! Haal de challenge op bij het Zoete Huys (Boschstraat 24b) en start de game.

Hoofdprijs: Een Waalzinnig goed gevuld lente-ontbijt-mand
Trekking 1 = Zondag 2 april 17:00 uur
Trekking 2 = Vrijdag 14 april 17:00 uur
Voor iedereen die de challenge met goede oplossing inlevert is een attentie beschikbaar.

Let op: Wil jij de QeieR challenge doen op een moment dat het Zoete Huijs niet open is, download dan hier de challenge. Wil jij ook kans maken op de hoofdprijs en je attentie ontvangen? Lever je challenge dan tijdens winkeltijden in. Je kunt de Challenge inleveren tot en met vrijdag 14 april 2023.
 
Copyright 2023 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact