Algemene voorwaarden

Betalingen in op onze website worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Veilig en vertrouwd
Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Wat staat er op mijn bankafschrift?
Op uw bankafschrift staat "STG MOLLIE PAYMENTS", waarvoor is dit? De rekening met de tenaamstelling “STG MOLLIE PAYMENTS” is van Stichting Mollie Payments.  Doordat de gelden eerst bij Mollie terecht komen ziet u onze naam op uw bankafschrift. Zij zijn een payment service provider en handelen iDEAL-betalingen (en betalingen via een aantal andere betaalmethodes) af voor een groot aantal internetbedrijven. Het kan dus goed zijn dat u ergens op internet een product of dienst hebt aangeschaft en dat Mollie deze betaling heeft verwerkt. Mollie is veilig, betrouwbaar en transparant.

Mollie is een erkende betaaldienstverlener met een vergunning van De Nederlandsche Bank. Alle gelden die Mollie collecteert voor haar klanten komen binnen bij de Stichting Mollie Payments, en worden ook door deze stichting overgeboekt naar de webwinkelier in dit geval IDAV. Dit is een zogeheten “stichting derdengelden” die is gelieerd aan Mollie.

Marktvoorwaarden
1.    Indien u verhinderd bent of wat voor reden dan ook en geen gebruik wens te maken van uw bevestiging, dan verzoeken we u dit tijdens aan ons te melden braderie@bsfz.nl
2.    Uw inschrijving van deelname is definitief en bindend als de betaling is ontvangen. U bent dan verzekerd van een standplaats op het evenement.
3.    Annulering:
-    Bij annulering tot 2 weken voor het evenement worden 100% van de inschrijfkosten terugbetaald.
-    Bij annulering tot 7 dagen voor het evenement worden 50% van de inschrijfkosten terugbetaald
-    Bij annulering korter dan een week voor het evenement worden de inschrijfkosten niet terugbetaald
4.    Deelnemers die na begintijd van het evenement niet aanwezig zijn, kunnen geen aanspraak meer maken op een plaats. De kosten voor deelname blijven verschuldigd.
5.    Na inschrijving en betaling wordt de nota toegestuurd.
6.    Enkele dagen voor het evenement ontvangen alle standhouders een overzicht, met daarop standplaats, locatie en informatie over parkeergelegenheid.
7.    Binnenstadsfonds Zaltbommel is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, schade in welke vorm dan ook. Schade die toegebracht wordt door omvallende marktkramen komen voor risico van de deelnemer zelf die op dat moment de huurder is.
8.    Binnenstadsfonds Zaltbommel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor omzetderving.
9.    Binnenstadsfonds Zaltbommel zal binnen de mogelijkheden zo goed als mogelijk zich inzetten om het evenement te doen slagen. Desondanks is het niet mogelijk om opkomst van publiek en deelnemers te garanderen. Binnenstadsfonds Zaltbommel kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor tegenvallende opkomst van publiek en/ of deelnemers.
10.    Deelnemers zetten zich in voor een geslaagd evenement en zal aan andere deelnemers en bezoekers op geen enkele wijze hinder of overlast doen veroorzaken.
11.    Deelnemers van de brocante markt Zaltbommel dragen zorg voor afvoer van hun eigen afval. Kosten die voortvloeien uit het niet afvoeren van afval, worden naderhand doorberekend aan de deelnemer.
12.    De deelnemer is tijdens het evenement verantwoordelijk voor de gehuurde kraam en zal deze na afloop in dezelfde staat achterlaten. 
13.    Brocante markt Zaltbommel wordt georganiseerd onder voorbehoud van het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Indien een vergunning niet wordt verleend, of door aangescherpte maatregelen wordt ingetrokken zal het evenement worden geannuleerd en ontvangen alle deelnemers het inschrijfgeld retour. Hiervoor kan Binnenstadsfonds Zaltbommel niet aansprakelijk worden gesteld.
14.    Bij gebruik van apparatuur verzoeken we u aan wettelijke eisen en richtlijnen te voldoen. Binnenstadfonds Zaltbommel is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur, welke is aangesloten op een aggregaat of andere stroomvoorziening.
15.    Bij inschrijving en betaling voor brocante markt Zaltbommel gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.
Copyright 2024 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact