Brocante Markt Zaltbommel - 11 juni 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 bruist de historische binnenstad van Zaltbommel en ademt alles wat een echte oude vestingstad tot zijn recht laat komen.

Tussen de Markt en de oude stadspoort is er een brocante markt, waar het heerlijk snuffelen en neuzen is tussen koopjes en aanwinsten, een zoektocht tussen kunst en kitsch.
Ook winkeliers die de binnenstad het hele jaar kleur geven, zijn vandaag extra in beeld en bieden vanuit hun eigen onderneming een restantenmarkt aan. 
Voor de koopjesjagers dus een echte musthave.

Na de middag horen we de muziek van over de rivier de Waal aankomen en stappen 12 zeemanskoren op de stadswallen en brengen hun muziek mee. Verspreidt over 4 podia in de stad worden bezoekers meegenomen in hun repertoire.

Brocante markt:
Heeft u interesse om deel te nemen aan de brocante markt, dan kunt u zich inschrijven via het aanmeldformulier.
Algemene gegevens brocante markt:
Datum: Zaterdag 11 juni 2022
Tijdstip: 10:00 – 17:00 uur
Kraam beschikbaar vanaf 09:00 uur
Afmetingen kraam: 4.00 x 1,20 mtr
Kosten: 30,- per kraam
Info: info@bsfz.nl | 06 - 15 542 462 (Mariëlle Pelle – Binnenstadsmanager Zaltbommel)

Door invullen van dit formulier heeft u kennis genomen van en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Marktvoorwaarden:
1.    Indien u verhinderd bent of wat voor reden dan ook en geen gebruik wens te maken van uw bevestiging, dan verzoeken we u dit tijdens aan ons te melden. info@bsfz.nl
2.    Uw inschrijving van deelname is definitief en bindend als de betaling is ontvangen. U bent dan verzekerd van een standplaats op het evenement.
3.    Annulering:
-    Bij annulering tot 2 weken voor het evenement worden 100% van de inschrijfkosten terugbetaald.
-    Bij annulering tot 7 dagen voor het evenement worden 50% van de inschrijfkosten terugbetaald
-    Bij annulering korter dan een week voor het evenement worden de inschrijfkosten niet terugbetaald
4.    Deelnemers die na begintijd van het evenement niet aanwezig zijn, kunnen geen aanspraak meer maken op een plaats. De kosten voor deelname blijven verschuldigd.
5.    Na inschrijving en betaling wordt de nota toegestuurd.
6.    Enkele dagen voor het evenement ontvangen alle standhouders een overzicht, met daarop standplaats, locatie en informatie over parkeergelegenheid.
7.    Binnenstadsfonds Zaltbommel is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, schade in welke vorm dan ook. Schade die toegebracht wordt door omvallende marktkramen komen voor risico van de deelnemer zelf die op dat moment de huurder is.
8.    Binnenstadsfonds Zaltbommel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor omzetderving.
9.    Binnenstadsfonds Zaltbommel zal binnen de mogelijkheden zo goed als mogelijk zich inzetten om het evenement te doen slagen. Desondanks is het niet mogelijk om opkomst van publiek en deelnemers te garanderen. Binnenstadsfonds Zaltbommel kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor tegenvallende opkomst van publiek en/ of deelnemers.
10.    Deelnemers zetten zich in voor een geslaagd evenement en zal aan andere deelnemers en bezoekers op geen enkele wijze hinder of overlast doen veroorzaken.
11.    Deelnemers van de brocante markt Zaltbommel dragen zorg voor afvoer van hun eigen afval. Kosten die voortvloeien uit het niet afvoeren van afval, worden naderhand doorberekend aan de deelnemer.
12.    De deelnemer is tijdens het evenement verantwoordelijk voor de gehuurde kraam en zal deze na afloop in dezelfde staat achterlaten. 
13.    Brocante markt Zaltbommel wordt georganiseerd onder voorbehoud van het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Indien een vergunning niet wordt verleend, of door aangescherpte maatregelen wordt ingetrokken zal het evenement worden geannuleerd en ontvangen alle deelnemers het inschrijfgeld retour. Hiervoor kan Binnenstadsfonds Zaltbommel niet aansprakelijk worden gesteld.
14.    Bij gebruik van apparatuur verzoeken we u aan wettelijke eisen en richtlijnen te voldoen. Binnenstadfonds Zaltbommel is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur, welke is aangesloten op een aggregaat of andere stroomvoorziening.
15.    Bij inschrijving en betaling voor brocante markt Zaltbommel gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.
Copyright 2022 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact