Nieuws

Black Friday Weekend
Lees meer
Met je kassabon kans maken op mooie prijzen
Doe een aankoop vanaf 10 euro bij een van de deelnemeres in de binnenstad. Upload in de periode van 12 november tot en met 24 december je kassabon op onze webite of lever hem in bij de winkelier in de binnenstad.

 
Lees meer
Klimaatvriendelijke deurborden
Maandag 31 oktober, de eerste dag van de Nationale klimaatweek, overhandigde wethouder Posthouwer, samen met Leo van Dalen van Binnenstadsfonds Zaltbommel het eerste deurbord aan Nelleke Dans van Sjoppie Lady’z.
Lees meer
Nationale Klimaatweek & Duurzaamheidsmarkt
Van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november organiseert de gemeente Zaltbommel tal van activiteiten in het teken van duurzaamheid. Op zaterdag 5 november sluiten we de Nationale Klimaatweek af met een duurzaamheidsmarkt.
Lees meer
Win een GiGaGroen pakket!
We nodigen jou graag uit om op zoek te gaan naar een Giga groen diertje, ze zitten verstopt in de binnenstad.
Heb jij er een gevonden, dan win jij een Giga groen pakket.
Lees meer
De Bommelweek is terug!
De populaire Bommelweek is terug! Van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september bruist de Zaltbommelse binnenstad als vanouds van de activiteiten!
Lees meer
Clowns in de stad
op zaterdag 6 augustus zijn er clowns in de stad!
Lees meer
Fietsenmakerij Jasper genomineerd
Fietsenmakerij Jasper uit onze historische binnenstad is genomineerd voor Fietsenwinkel van het jaar 2022.
We zijn trots dat in de 25ste editie van deze verkiezing er een eervolle vermelding in Zaltbommel is.
Daarmee bewijzen we dat de eeuwenoude Hanzestad nog steeds bol staat van handel en ambacht.

 
Lees meer
Ridderactiviteiten in de stad
450 jaar geleden stond ineens ridder Dirck voor de Bossche Poort en veroverde de stad, de watergeuzen namen Zaltbommel over uit de Spaanse handen. Op de 2de Waalzinnige zomerzaterdag staat dit centraal. Ridders slaan op de Waalkade hun kampement op en rijden opnieuw onze stad binnen!
Lees meer
Fiepdag in Zaltbommel
Op zaterdag 23 juli staat het werk van Fiep Westendorp centraal. Kom pannenkoeken eten, beleef de avonturen van Pim&Pom bij de kindervoorstelling, kom spelen, speuren, lezen en ontdekken met Fiep!
Lees meer
Bommels Bont
Zaterdag 2 en zondag 3 juli staat de binnenstad bol van de kleurrijke, culturele en creatieve activiteiten. Kom je kunsten laten zien op het circusplein, doe mee met de domino challenge en geniet van de kunst en muziek in de stad!
Lees meer
Zeemanskoren Festival , Brocante- en restantenmarkt
12 zeemanskoren treden afwisselend op 11 juni op 4 podia op in de binnenstad. Er is een brocantemarkt in de Waterstraat en diverse winkeliers verkopen hun restanten.

Opening korenfestival: 12.00 uur
Lees meer
Kom je ook naar opa & omadag in de stad?
Op 4 juni is het de Nationale Opa & Omadag. Een dag om opa & oma te verwennen, maar ook om er samen met ze er op uit te trekken en vooral samen herinneringen te maken.
Lees meer
Koningsdag 2022
27 april is het ook in de Binnenstad van Zaltbonmel Koningsdag. Deze dag zijn het vooral de jonge ‘ondernemertjes’ die zich laten zien en hun mooiste goederen aanbieden. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom op de kindervrijmarkt. Op de Markt vind je allerlei entertainment met springkussens, draaimolen en natuurlijk de oliebollen.
Lees meer
Beleef Zaltbommel vanuit een heteluchtballon
Droom jij er van om de historische stad Zaltbommel van boven af te bekijken?
Lees meer
Speel Kerststallen Scrabble!
Op zoek naar een activiteit in deze kerstvakantie? Speel de kerststallen scrabble in de binnenstad van Zaltbommel.
Lees meer
Waalzinnig Kerstshoppen 18+19 december
In de dagen voor kerst beleef je het ultieme pre-kerstgevoel in de historische binnenstad van Zaltbommel. In de straten straalt de nostalgische kerstverlichting, pronken de kerstbomen en op de Markt ruik je de eindejaarslekkernijen.
Lees meer
Bommelse Bonweken 2021 van start
Doe mee met de Bonweken van BeleefZaltbommel.nl en maak kans op mooie prijzen! Iedere week worden enkele lokale verrassingspakketten verloot onder de deelnemers.
Lees meer
Fiepweek in Zaltbommel
Van 13 – 21  november 2021 is de landelijke Fiep-week, en ook de binnenstad van Zaltbommel staat deze week
bol van Fiep activiteiten.
Lees meer
Striphelden in de binnenstad
Zaterdag 28 augustus is de stad vol helden, je ontmoet jouw stripheld op straat en in de winkel. Ook jij bent welkom als held van de stad.
Lees meer
En de winnaar is....
Dat is groep 0-1-2 van CBS de Regenboog uit Nieuwaal. Met hun gepimpte winkelwagen, wonnen zij de wedstrijd van Bommels Bont.

 
Lees meer
Helaas opnieuw geen Bommelweek mogelijk
Afgelopen weken heeft binnenstadsfonds veel overleg gevoerd met de gemeente om te blijven zoeken naar mogelijkheden. Met grote teleurstelling heeft men echter moeten constateren, dat er ook dit jaar geen verantwoorde mogelijkheden zijn voor een traditionele Bommelweek.
Lees meer
Fiep Westendorp Speel- ontdek- en speurtocht geopend
Zaltbommel – Hij staat helemaal alleen op de Waalkade, het speelhuisje van Fiep. Herken je hem van het prentenboek; ‘Hier woon ik’? Je bent welkom om bij Fiep te komen spelen!
Lees meer
Opening Fiep Westendorp Speurtocht
In de binnenstad van Zaltbommel is een speur-, speel- en ontdektocht uitgezet aan de hand van de bekende illustraties van Fiep Westendorp. De nieuwe speurtocht wordt zaterdag 10 juli om 13.30 uur feestelijk geopend op de Waalkade voor De Verdraagzaamheid.

 
Lees meer
Een bont gekleurd weekend in Zaltbommel
De eerste editie van Bommels Bont heeft laten zien dat de  binnenstad van Zaltbommel ook na de lockdown de bruisende stad in de Bommelwaard is.
 
Lees meer
Copyright 2022 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact