Nieuws

Striphelden in de binnenstad
Zaterdag 28 augustus is de stad vol helden, je ontmoet jouw stripheld op straat en in de winkel. Ook jij bent welkom als held van de stad.
Lees meer
En de winnaar is....
Dat is groep 0-1-2 van CBS de Regenboog uit Nieuwaal. Met hun gepimpte winkelwagen, wonnen zij de wedstrijd van Bommels Bont.

 
Lees meer
Helaas opnieuw geen Bommelweek mogelijk
Afgelopen weken heeft binnenstadsfonds veel overleg gevoerd met de gemeente om te blijven zoeken naar mogelijkheden. Met grote teleurstelling heeft men echter moeten constateren, dat er ook dit jaar geen verantwoorde mogelijkheden zijn voor een traditionele Bommelweek.
Lees meer
Fiep Westendorp Speel- ontdek- en speurtocht geopend
Zaltbommel – Hij staat helemaal alleen op de Waalkade, het speelhuisje van Fiep. Herken je hem van het prentenboek; ‘Hier woon ik’? Je bent welkom om bij Fiep te komen spelen!
Lees meer
Opening Fiep Westendorp Speurtocht
In de binnenstad van Zaltbommel is een speur-, speel- en ontdektocht uitgezet aan de hand van de bekende illustraties van Fiep Westendorp. De nieuwe speurtocht wordt zaterdag 10 juli om 13.30 uur feestelijk geopend op de Waalkade voor De Verdraagzaamheid.

 
Lees meer
Een bont gekleurd weekend in Zaltbommel
De eerste editie van Bommels Bont heeft laten zien dat de  binnenstad van Zaltbommel ook na de lockdown de bruisende stad in de Bommelwaard is.
 
Lees meer
Copyright 2021 © Beleef Zaltbommel | BSFZ