Nieuws

Bommels Bont
Zaterdag 2 en zondag 3 juli staat de binnenstad bol van de kleurrijke, culturele en creatieve activiteiten. Kom je kunsten laten zien op het circusplein, doe mee met de domino challenge en geniet van de kunst en muziek in de stad!
Lees meer
Zeemanskoren Festival , Brocante- en restantenmarkt
12 zeemanskoren treden afwisselend op 11 juni op 4 podia op in de binnenstad. Er is een brocantemarkt in de Waterstraat en diverse winkeliers verkopen hun restanten.

Opening korenfestival: 12.00 uur
Lees meer
Kom je ook naar opa & omadag in de stad?
Op 4 juni is het de Nationale Opa & Omadag. Een dag om opa & oma te verwennen, maar ook om er samen met ze er op uit te trekken en vooral samen herinneringen te maken.
Lees meer
Koningsdag 2022
27 april is het ook in de Binnenstad van Zaltbonmel Koningsdag. Deze dag zijn het vooral de jonge ‘ondernemertjes’ die zich laten zien en hun mooiste goederen aanbieden. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom op de kindervrijmarkt. Op de Markt vind je allerlei entertainment met springkussens, draaimolen en natuurlijk de oliebollen.
Lees meer
Beleef Zaltbommel vanuit een heteluchtballon
Droom jij er van om de historische stad Zaltbommel van boven af te bekijken?
Lees meer
Speel Kerststallen Scrabble!
Op zoek naar een activiteit in deze kerstvakantie? Speel de kerststallen scrabble in de binnenstad van Zaltbommel.
Lees meer
Waalzinnig Kerstshoppen 18+19 december
In de dagen voor kerst beleef je het ultieme pre-kerstgevoel in de historische binnenstad van Zaltbommel. In de straten straalt de nostalgische kerstverlichting, pronken de kerstbomen en op de Markt ruik je de eindejaarslekkernijen.
Lees meer
Bommelse Bonweken 2021 van start
Doe mee met de Bonweken van BeleefZaltbommel.nl en maak kans op mooie prijzen! Iedere week worden enkele lokale verrassingspakketten verloot onder de deelnemers.
Lees meer
Fiepweek in Zaltbommel
Van 13 – 21  november 2021 is de landelijke Fiep-week, en ook de binnenstad van Zaltbommel staat deze week
bol van Fiep activiteiten.
Lees meer
Striphelden in de binnenstad
Zaterdag 28 augustus is de stad vol helden, je ontmoet jouw stripheld op straat en in de winkel. Ook jij bent welkom als held van de stad.
Lees meer
En de winnaar is....
Dat is groep 0-1-2 van CBS de Regenboog uit Nieuwaal. Met hun gepimpte winkelwagen, wonnen zij de wedstrijd van Bommels Bont.

 
Lees meer
Helaas opnieuw geen Bommelweek mogelijk
Afgelopen weken heeft binnenstadsfonds veel overleg gevoerd met de gemeente om te blijven zoeken naar mogelijkheden. Met grote teleurstelling heeft men echter moeten constateren, dat er ook dit jaar geen verantwoorde mogelijkheden zijn voor een traditionele Bommelweek.
Lees meer
Fiep Westendorp Speel- ontdek- en speurtocht geopend
Zaltbommel – Hij staat helemaal alleen op de Waalkade, het speelhuisje van Fiep. Herken je hem van het prentenboek; ‘Hier woon ik’? Je bent welkom om bij Fiep te komen spelen!
Lees meer
Opening Fiep Westendorp Speurtocht
In de binnenstad van Zaltbommel is een speur-, speel- en ontdektocht uitgezet aan de hand van de bekende illustraties van Fiep Westendorp. De nieuwe speurtocht wordt zaterdag 10 juli om 13.30 uur feestelijk geopend op de Waalkade voor De Verdraagzaamheid.

 
Lees meer
Een bont gekleurd weekend in Zaltbommel
De eerste editie van Bommels Bont heeft laten zien dat de  binnenstad van Zaltbommel ook na de lockdown de bruisende stad in de Bommelwaard is.
 
Lees meer
Copyright 2022 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact