terug naar overzicht

Een bont gekleurd weekend in Zaltbommel

Bommels Bont

Afgelopen weekend lieten de ondernemers in de binnenstad zien dat zij mét elkaar kleur geven aan de binnenstad van Zaltbommel.

De binnenstad bruiste dit weekend met een mix van kleur, kunst, creativiteit en talent. Vrijdagavond was er een smaakroute langs kunstateliers en horecagelegenheden. De koks lieten deze avond zien, dat zij ook ware kunstenaars zijn. Zaterdag en zondag was een bonte mix activiteiten en zichtbare kunstprojecten in de stad. Er was een graffitti workshop, een sneltekenaar en er was straattheater. Kunstenaars opende hun ateliers met het eerste Kunstrondje van dit jaar en er was bonte kunst op straat. Kinderen van verschillende scholen en buitenschoolse opvang hadden oude winkelwagentjes gepimpt tot kunstwerk met een tuintje. En een kleurrijke bank van dagcentrum de Harmonica en textielpoppen van textielatelier Elliz in Company gaven nog meer kleur aan de stad. Leerlingen van het Cambium College exposeerde hun Bommels bont kunstwerken in de Waterstraat.

De eerste editie van Bommels Bont heeft laten zien dat de  binnenstad van Zaltbommel ook na de lockdown de bruisende stad in de Bommelwaard is. Er werd met elkaar een mix gepresenteerd van talent, oog hebben voor elkaar, samenwerken en maatschappelijk betrokken zijn. Zaltbommel is niet alleen de stad voor je inkopen, maar een belevenis! 

 
Copyright 2022 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact