actievoorwaarden


 Actievoorwaarden Bommelse Bonweken


Als je meedoet aan deze actie ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze even rustig door zodat je je gemakkelijk aan de spelregels kunt houden. We hoeven je dan niet te diskwalificeren of uit te sluiten van deelname. Wel zo gezellig. Natuurlijk houden wij ons ook aan deze actievoorwaarden én aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.


Deelname
1. Je kunt enkel deelnemen aan deze actie als je in Nederland woont en 16 jaar of ouder bent.
2. Je kunt alleen kassabonnen van Beleef Zaltbommel deelnemers uploaden voor deelname. Je herkent de deelnemers aan de actieposter bij de winkel
3. Het actieformulier dient volledig te worden ingevuld (naam, email adres en telefoonnummer)  en de kassabon dient in leesbaar formaat (.jpeg, .jpg, .png, .pdf, (foto) te worden geüpload.
4. Wekelijks worden uit de ingezonden kassabonnen enkele winnaars getrokken. Aan het einde van de actie worden bovendien nog 3 winnaars van de ballonvaart getrokken.
5. De deelnemer geeft Beleef Zaltbommel door deelname toestemming tot het verzamelen en verwerken van alle benodigde (persoons)gegevens in het kader van de actie en het gebruik van zijn/haar e-mailadres voor het verzenden van Nieuwsbrieven e-mails van Beleef Zaltbommel, alsmede het informeren van de prijswinnaar.
6. De deelnemer kan zich te allen tijde afmelden voor  de nieuwsbrief van Beleef Zaltbommel via de daarin opgenomen link.
7. Iedere deelnemer kan maximaal 20 kassabonnen per week uploaden.
8. Namen van prijswinnaars worden gecommuniceerd op de website van Beleef Zaltbommel en op social mediakanalen van Beleef Zaltbommel. Door deelname aan de actie stemt de deelnemer hiermee in.
9. Beleef Zaltbommel is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Prijzen en trekking
1. De prijswinnaars worden wekelijks bekend gemaakt.
2. Via loting worden willekeurig de prijswinnaars gekozen. Ben je de gelukkige winnaar? Dan bellen we je op of krijg je een bevestigingsmail.
3. Over de loting kan verder niet worden gecorrespondeerd.
4. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
5. Het gewonnen verrassingspakket kan worden opgehaald bij de aangeduidde deelnemer van Beleef Zaltbommel. Het is niet mogelijk om deze te ruilen tegen waardebonnen, producten of een geldbedrag.

Aansprakelijkheid
1. Deze actie wordt georganiseerd door Beleef Zaltbommel/ Binnenstadsfonds Zaltbommel.
2. Behoudens opzet of grove schuld door Beleef Zaltbommel/ Binnenstadsfonds Zaltbommel of een van haar bestuursleden is Beleef Zaltbommel/ Binnenstadsfonds Zaltbommel enkel aansprakelijk voor directe schade en is haar aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat wordt uitgekeerd door haar aansprakelijkheidsverzekeraar, te vermeerderen met het eigen risico.
3. Klopt er iets niet aan de actie, voorwaarden of prijzen? Meld het ons, dan passen we dit gelijk aan. Aan eventuele druk- of tikfouten kun je geen rechten ontlenen.
4. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.


Privacy
1. Om je te kunnen bereiken als je een prijs wint, vragen we jouw naam, telefoonnummer en e- mailadres bij deelname aan de actie. We slaan deze gegevens veilig op en verstrekken het niet aan derden.
2. Informatie die je geeft, komt bij Beleef Zaltbommel terecht en wordt niet gedeeld met derden.

Voor vragen of klachten kun je een e-mail sturen naar info@bsfz.nl.

 
Copyright 2024 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact