terug naar overzicht

Kunstrondje XXL

Kunstrondje Zaltbommel is een verzameling van  ateliers, galeries en een museum in de vesting van Zaltbommel, gericht op beeldende en toegepaste kunst. Iedere eerste zondag van de maand. Eén keer per jaar is het  Kunstrondje Zaltbommel groter en wordt het XXL. Dit jaar laten 86 kunstenaars hun werk zien op 53 locaties binnen de vestingmuren.
Naast de ateliers en galeries hebben particulieren en bedrijven hun tuin, huis, garage, kantoor, winkel enz. opengesteld om er een kunstenaar te laten exposeren.

Bezoek Kunstrondje Zaltbommel XXL en stel zelf je wandeling door de sfeervolle vestingstad samen. Laat je verrassen in de galeries en ateliers en maak kennis met de kunstenaars. Neem tussendoor plaats op een terras of geniet van het mooie uitzicht over de Waal. 
De locaties (je herkent ze aan de vlag) zijn te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is, behalve bij Stadskasteel Zaltbommel, overal gratis. Een folder met plattegrond is verkrijgbaar bij de Tourist Info op de markt en bij alle deelnemers.

kunstrondjezaltbommel.nl
 
Copyright 2023 © Beleef Zaltbommel | BSFZ (KVK: 69966931) | Algemene voorwaarden | Contact